Çdo gjë nis nga shëndeti për këtë arsye misioni i Lufrës është të kujdeset më së miri për shëndetin tuaj. Këtë herë kemi menduar të kujdesemi ndryshe nëpërmjet një giveaway në bashkëpunim me @spitaliamerikan. Ai që fiton merr dhuratë një full check up pranë spitalit Amerikan. Për të përfituar nga ky Giveaway duhet të ndiqni disa rregulla:


1

Duhet të keni follow faqen e @lufra_al dhe @ujidukat

2

Të bëni like postimin këtu

3

Të bëni tag 3 miq të cilët dhe ata duhet të kenë follow Lufrën dhe Dukatin

"Rrugëtimi" i produkteve Lufra: Nga natyra direkt në fabrikë

Fermerët i ushqejnë lopët me ushqim natyral

Fermerët pastrojnë dhe dezinfektojnë gjirin para mjeljes së qumështit

Stallat janë të pajisura me dhoma për mjelje me aparatura moderne